Vés al contingut

“Anem a Urgències”

by a 5 gener 2016

El passat dijous 17 de desembre, els alumnes de 4t d’ESO de les matèries optatives de biologia i geologia i de física i química, van assistir a les 14 jornades organitzades per l’Hospital Clínic amb el títol “Anem a Urgències”.

Clínic

 

Els objectius de la jornada que es va desenvolupar, amb altres centres de Barcelona, tenia com a objectius explicar el mecanisme detenció mèdica urgent a la ciutat de Barcelona, en segon lloc donar a conèixer quines són les urgències més freqüents en la població jove per tal de fer una correcta prevenció.

Les jornades es van desenvolupar en dos grans blocs, en el primer es va tractar com s’organitzen els diferents serveis d’urgències tant en un hospital, com el 061, com en un ambulatori amb diferents professionals que treballen en aquests àmbits, com poden ser doctors/es, infermers/es, tècnics sanitaris, etc.

Clínic1

En la segona part, les ponències van versar sobre les urgències que més pateixen els joves, entre les quals van destacar les drogues i els seus efectes; els accidents de trànsit i les lesions que es poden ocasionar si no es prenen totes les precaucions al volant.

Clínic3

Les dues darreres ponències van correspondre als trastorns alimentaris, entre els que es poden citar la bulímia i l’anorèxia, com dos dels principals que afecten a la població juvenil i en darrer lloc la importància de l’educació sexual, no només per a prevenir embarassos no desitjats i no contraure les malalties de transmissió sexual degudes a un ús poc adequat o insuficient dels mecanismes de prevenció.

 

Clínic2

 

From → Coses diverses

Feu un comentari

Escriu un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: